Прикрасимо ялинку разом

 


Традиція прикрашати на Новий рік та Різдво ялинку з’явилася ще в середньовічній Європі. Люди прикрашали різдвяне дерево іграшками, які символізували добробут і достаток на наступний рік. На гілочки вішали пряники та інші ласощі, щоб прийдешній рік був повний достатку. На Україні в кожній родині і місцевості були свої традиції прикрашання різдвяної ялинки.
Наші маленькі вихованці приєдналися до продовження славних традицій нашого народу та взяли участь у акції «Прикрасимо ялинку разом». Вони зробили разом з батьками іграшки для ялинки з безпечних матеріалів.

Діти вирізали та робили сніжинки, розмальовували та ліпили разом з батьками святкові прикраси. Малята отримали дипломи за участь у акції та творчі подарунки.


Спільна творча діяльність дуже зближує родини, наповнює спілкування дітей з батьками позитивом та формує свої власні родинні традиції.

Варто пам’ятати, що іграшки зроблені руками ніколи не будуть однаковими. Коли в родині є діти, потрібно, щоб родина сідала і думала, як будуть прикрашати ялинку. Це єднає родини і це продовження традиції! Творіть разом з дітьми!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кольорові долоньки

Дистанційне заняття "Сімейна фортеця" (до міжнародного дня сім'ї)

Дистанційне заняття для педагогів та батьків "Безпечне місце"