Зимові візерунки

Майже цілий рік усі ми – і дорослі, і малята з нетерпінням очікуємо зимові свята. Диво новоріччя – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяне чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, воно й сьогодні підносить нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів. Новий рік – час подарунків, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

      І напередодні свят ми з вихованцями груп №3 та №4 Краматорського навчально-реабілітаційного центру "Гайок" поринули у цю чарівну атмосферу дива та казки.








      Щиро вітаю всіх з прийдешнім Новим роком! Мрію, щоб Рік, що вже на порозі, додав би нам надії на мир, спокій, щасливе життя. Нехай доля кожного з вас сяє, немов новорічна ялинка вогнями, а пухнастий білий сніг змете всі негаразди.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кольорові долоньки

Дистанційне заняття "Сімейна фортеця" (до міжнародного дня сім'ї)

Дистанційне заняття для педагогів та батьків "Безпечне місце"