Дистанційне заняття "Мамине серденько"

 


Мама – найкраща людина у світі.
Знають це всі – і дорослі, і діти.
Морок не ляже на рідній поріг

                                                                                     Мама не пустить, вона – оберіг.


У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. Святкування стало популярною і доброю сімейною традицією. Це свято вічності: з покоління в покоління для кожного мама - найголовніша людина для своїх дітей.
Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.
В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.
В 2022 році День матері в Україні припадає на 8 травня.

Тому сьогодні ми з вами, мої дорогі діточки, зробимо для матусь подарунки. Перед тим, як розпочати роботу, пропоную вам послухати казочку про мамине серденько.


Тепер нам знадобиться: папір червоного та білого кольору, клей, якщо є поряд фарби - можна помалювати. 

Перша ідея - аплікація "Мамине серденько". На папері білого кольору, зігнутого навпіл - обводимо долоньки дитини. А з паперу червоного кольору - вирізаємо серце та приклеюємо до долоньок, для того, щоб вони його міцно тримали та оберігали від усіляких негараздів.

Друга ідея - малювання фарбами. матуся малює разом з дитиною долоньками у середині серденька:

Якщо є можливість - роздрукувати матеріал, можна зробити ось таку привітальну листівку та розфарбувати кольоровими олівцями:



Варто пам’ятати, що важливий не матеріальний подарунок, а увага та любов, яку проявляє дитина до своєї мами і наша мета - навчити малят розуміти це вже з дошкільного дитинства.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кольорові долоньки

Дистанційне заняття для педагогів та батьків "Безпечне місце"

Дистанційне заняття для педагогів та батьків "Багаж щастя"