Всесвітній день Доброти

 

Доброта – це те, що може почути глухий і побачити сліпий.

Марк Твен

Всесвітній день доброти щорічно відзначається 13 листопада. Мета свята - нагадати людям, що доброта не має меж, а благодійність і навіть найменша допомога зроблять цей світ кращим.

Напередодні свята, 12 листопада у "Гайочку" відбулося святкування всесвітнього дня Доброти, якому були присвячені всі форми роботи в закладі. Діточкам розповідали про те, чому треба бути добрим, згадували добрих казкових героїв, допомагали злим героям ставати добрішими, читали казки та вірші про доброту. 


Разом з вихованцями ми створили добрі стінгазети, які ще раз нагадали людству про значення Добра у нашому житті, силу Світла на кожному кроці, важливість таких, на перший погляд, елементарних речей, як подяка, посмішка, підтримка гарним словом.


Кожному з нас важливо усвідомлювати, що та людина, яка творить добро — щаслива людина. Вона розуміє свою причетність до всіх подій, які відбуваються у житті, тому що збагачує це життя добрими вчинками і корисними справами.


Матеріали до всесвітнього дня Доброти можна переглянути за посиланнями:

👉https://www.youtube.com/watch?v=yXEbKdpyaUk 

👉https://www.youtube.com/watch?v=mdsKSPZny8E

👉https://kidsplace.online/ua/kyiv/blog/20-ukrayinskih-multfilmiv-yaki-navchat-ditey-dobroti-ta-shhirosti-video

👉https://kazka.in/fairytails/evgenia-pirog/pro-velike-dobro.html

👉https://dytpsyholog.com/2015/03/28/%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0/


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кольорові долоньки

Дистанційне заняття "Сімейна фортеця" (до міжнародного дня сім'ї)

Дистанційне заняття для педагогів та батьків "Безпечне місце"